ONZE PRODUCTEN

De KUU-tubes (met een knipoog in de Engelse uitspraak ...) bevatten elk een gelei met een heerlijke smaak of smaakcombinatie. Artisanaal bereid. De tubes worden omzichtig met de hand gevuld en gesloten. Een doosje beschermt het zachte aluminium. Elk doosje bevat een bijsluiter met begeleidende tekst.

De KUU-tubes hebben een hoog “design-gehalte”. Origineel, gemakkelijk, praktisch en hygiënisch in gebruik en volledig recycleerbaar. Hun prachtig zilveren kleedje maakt zonder twijfel een chique indruk op uw tafel en bij uw gasten.

Traditioneel wordt een confituur of gelei afgevuld in een glazen potje. Hier is gekozen voor een glimmende aluminium tube. Die is volledig lucht- en lichtdicht. Kleur, smaak en houdbaarheid blijven zo langer gegarandeerd, zelfs na opening.

KUU special drinks

De “KUU-special drinks” willen een alternatief zijn voor de gangbare frisdranken. Met een rijkdom aan smaak, aangevuld met natuurlijk sap of extract en zonder prik. Bierliefhebbers kunnen genieten van speciale bieren. Voor wie kiest voor “iets anders” en voor “bobs” zijn er nu de “special-drinks” om te degusteren. Lekker verfrissend.

KUU wint Limburgse innovatie-award

Over KUU

Roots

KUU is ontstaan uit Blueberry Fields. Dit blauwbessenbedrijf wordt geleid door Nele Quick en is al meer dan 20 jaar bij een breed publiek bekend voor zijn bessen. Het bedrijf is toonaangevend in het maken van ambachtelijke producten. Mensen in contact brengen met gezond fruit en met de prachtige natuuromgeving van het domein is er een doel op zich geworden.

KUU

KUU richt zich op het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van nieuwe artisanale producten. Creativiteit en innovatie vormen de rode draad. Het bedrijf werd “KUU” genoemd naar de eerste letter van“Quick”, de familienaam van zaakvoerster Nele. De eerste producten zijn de “KUU-tube” en de “KUU-special drinks”.

 

 

Contact

Schomstraat 147 - B-3582 Beringen België
+32 (0)11 23 03 10

Bent u ondernemer en enthousiast over onze KUU-tubes en/of onze KUU-special drinks? Wil u onze producten ook in ùw zaak verkopen?

Vul gerust dit contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Commerciële partners