KUU-tubes
Smaakkunst in een tube
Smaken combineren is ook een vorm van kunst. Zoals een schilder de kleur uit een tube selecteert, zo kunt u een smaak uit een KUU-tube kiezen en toevoegen aan uw gerechten. Tafelen wordt een creatief gebeuren. U creëert met uw verborgen talenten uw persoonlijk smaakkunstwerk, groot of klein. KUU: “Kunst Uit Uzelf”.
Daarom dragen onze doosjes de afbeelding van een schilderij. Net als u, beleven de auteurs plezier aan creatief bezig zijn.
Net als u zijn zij ook gewone mensen:

Gamma
Elke KUU-tube kan uw tafel sieren bij het ontbijt, bij een warme of koude maaltijd, bij een receptie of feestgelegenheid, bij een barbecue of een picknick.
Uw persoonlijke creativiteit en gevoel voor smaak zullen bepalen in welke combinatie met andere smaken u een gelei zult gebruiken. Hieronder een suggestieve lijst van mogelijkheden.

Bosbes met munt:
op boterham, broodje, croissant, met of zonder boter
op toastjes, pannenkoek
bij desserten, kazen, platte kaas, granola, gebak, panna cotta in vinaigrette en yoghurt
als suikervervanger in thee
als taartversiering of taartvulling
Veenbes en bosbessenwijn:
op boterham, broodje, croissant, met of zonder boter op toastjes, pannenkoek
bij vleesgerechten (rood, wit,wild, kip), paté,
bij kazen
in vinaigrette en yoghurt
in koude en warme sauzen
als suikervervanger in thee
als taartversiering of taartvulling


Vlierbloesem en vanille:
op boterham, broodje, croissant, met of zonder boter bij desserten en gebak,
bij kazen
op pudding, panna cotta, sorbet, ijs
in vinaigrette en yoghurt,
bij fruitsalade
als suikervervanger in thee
als taartversiering of taartvulling
Theegelei van bosbes:
op boterham, broodje, croissant, met of zonder boter op toastjes, pannenkoek
bij kazen
als suikervervanger in thee
als taartversiering of taartvulling


Biergelei en gagel:
op boterham, broodje, croissant, met of zonder boter op toastjes, pannenkoek
bij spek, kazen (vooral geitenkaas), ijs, paté
in vinaigrette en yoghurt
als suikervervanger in thee
als taartversiering of taartvulling